Chef Seasons, Türk gıda ihracatçılarının gururu oldu


İZMİR (İGFA) – Gıda ve içecek bölümünün en kıymetli memleketler arası etkinliklerinden biri olan SIAL Paris 2024 Besin Fuarı’nda, yenilikçi yaklaşımı ve trendlere istikamet veren eserleriyle dikkat çeken Chef Seasons, fuardan mükafatla döndü.

Chef Seasons, sürdürülebilirlik alanındaki çalışmaları, sorumlu tedarik idaresi ve gezegene olumlu katkı sağlama taahhüdü ile öne çıkarak, SIAL Paris 2024’te Kurumsal Toplumsal Sorumluluk (KSS) teşebbüsleri kapsamında mükafata layık görüldü.

Bu manalı mükafatla ilgili kanılarını paylaşan Chef Seasons CEO’su Burak Hucuptan, şunları söyledi: “Bu itibarlı ödül, sürdürülebilirlik, sorumlu tedarik ve hem insanlara hem de gezegenimize olumlu katkı sağlama taahhüdümüzün bir yansımasıdır. Büyümeye devam ederken, Ar-Ge çalışmalarımızla inovasyonun hudutlarını zorlamaya ve herkes için daha güzel bir gelecek yaratma misyonumuza bağlılığımızı sürdürüyoruz. Bu değişime inanan ve bizimle çalışan tüm grubumuza ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz!”

Gıda bölümünde dünyanın en büyük vitrini olan SIAL Paris’e Türkiye’den 358 besin firmasının katıldığını paylaşan Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Lideri Muhammet Öztürk, Türk besin bölümünün dünyanın besin ambarı olma argümanını güçlü bir formda ortaya koyduğunun altını çizdi. Öztürk, “”SIAL Paris 2024 Besin Fuarı’nda Kurumsal Toplumsal Sorumluluk teşebbüsleri kapsamında, üyemiz Chef Seasons firmasının ülkemize bu türlü bir ödül kazandırmasından ötürü gurur duyduk. Bu başarılarından ötürü üye firmamız Chef Seasons’ı ve Chef Seasons CEO’su Burak Hucuptan’ı tebrik ederim. Sürdürülebilirlik alanında yapılan her türlü teşebbüsün ve etkileşimin sonuna kadar destekçisi olacağımızı belirtirken daha düzgün bir gelecek inşası için sürdürülebilir çalışmaların tüm dünya için çok kıymetli olduğunu vurgulamak isterim” halinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir